Címkefelhő
Feedek
Megosztás

Ajándék légy!

Tedd egész életedet ajándékká. Soha ne feledd, te magad vagy az ajándék. Légy ajándéka mindenkinek, aki életedbe lép, és akinek életébe te belépsz. Óvakodj attól, hogy bárkinek az életébe lépj, ha nem lehetsz ajándéka is egyben.


Ismered önmagad működését?

Gyere el egész napos programunkra,ahol sok érdekes témáról beszél nekünk

SZERI ZSOLT parapszichológus

A program témái:

 

 

 

-Érzelmi életünk árnyoldalai
-Testünk és Szellemünk megismerése
-Mit mond akronobiológia a születési dátumunkról
-Melyik Áyurvédikus testtipushoz tartozol
-Tudatalattink és érzelemvilágunk
-Érzelmeink hatása hormonháztartásunkra
-A hibás mentális programok felismerése
-A fogyás titkai
-A fogyókúrák és diéták veszélyei
-A tudatos táplálkozás és testedzés
-Függőség és a rossz szokás kapcsolata
-Érzelmi szabdság és a tökéletes testsúly elérése
-Tudatos figyelem és testkontroll
-A belső és külső harmónia megteremtésének 
gyakorlati lépései.

Jelentkezés,helyi rendezvényszervezőnknél:
Hornyák Ildikó
70/64666397
ildiko.szerizsolt.hu@gmail.com 
Jegyek elővételben: 10000 ft ,helyszínen: 12000ft

A tanfolyamot tartja : Szeri Zsolt 
integrál szemléletű parapszichológus, 
holisztikus terapeuta

 

Alakulsz?:)

 

" Az önmegvalósítás nem más,mint isteni részünk        kiteljesedése önmagunkban."


Ex-ek és érzelmek

Látok és hallok. És tapasztalok. Sok fajta érzést, fájdalmat, szenvedélyt, örömet, bánatot képesek az emberek átélni. És persze egy szakítás mind két félből erős, érzelmi reakciót vált ki. Nem könnyű egyik félnek se a válás. Vagy nyíltan, mindent elpanaszolva vagy magukba zárva várják a felszabadító érzést, amikor már nem keserűséggel gondolnak a történtekre. Talán csak pár nap, talán évek, de lehet, hogy soha képesek elfelejteni a sérelmeiket. Előfordul azokkal az emberekkel akik nem tudták feldolgozni a másik fél döntését, hogy erős, érzéketlen képet szeretnének mutatni a külvilág felé. Hangot adnak sértettségüknek. Vagy általánosítva, vagy konkrétan szóban, facebook-on posztolt idézetekkel szeretné bánatát, fájdalmát orvosolni. Nem hiszem, hogy a másik félre utaló negatív véleménynyilvánítás megoldaná problémáját. Sőt! Ezek a cselekedetek Egyre jobban lehúzzák az önsajnálatba. Egyre inkább eltávolodik annak esélyétől, hogy egy új, jó kapcsolatot kialakíthasson. Mondhat, gondolhat véleményt a másik félről. De önmagát is megvizsgálta? Mi okozhatta kettőjük szétválását? Csak a másik fél, vagy ő is tett azért, hogy bekövetkezett a szakítás? Elgondolkozott azon, hogy önmaga mit ronthatott el a kapcsolatban? Én úgy gondolom, az aki bármi féle alázós, gúnyolódós idézettel, képpel próbál felül kerekedni bánatán ,magát alázza a legjobban nem a másik félt. Mert vele volt. Szerette. Az ember szépet szereti Nem kukát és szemetet. Nem hiszem bárki büszkén vállalná a kukához fűződő szerelmet. Az, hogy vége lett? Okkal. Valami nem ment. Talán legjobb ilyenkor egymásnak elmondani. Nem könnyű és nem is biztos,hogy eltudod mondani. Az írás talán megoldás, arra, hogy a másik fél is megértse a döntés okát. Nem jó ha őrlődsz. Megmérgezi lelked, tested. Ne gyűlölködj és ne sértegesd a másikat. Hisz az jóra nem vezet. Leragadsz a magány, szomorúság, önsajnálat mezején. Éreztem én is a kínt, bosszút, gyűlöletet. Tudtam, hogy bántani akarnak. Fájdalmat okozni. Tudták mi a gyenge pontom és ott megsérteni.Nekem nem sikerült közös nagy beszélgetés soha. Azt, hogy mit éreztem csak én tudom. Azt,hogy ők mit éreztek,éreznek?

Egó

Az egoizmus világában az az erős, aki önösebb. Akinek a páncélja keményebb. Páncélban nem lehet szeretni, és ha levesszük az önzésünk páncélját, nem csak érzékenyek leszünk, de sérülékenyek is, és ezt csak kevesen vállalják.


Önszeretet

Hagyd magad szeretni...Először magadnak...aztán kívülről is jönni fog meglásd!

 


Egyenlőség?

Kétség sem fér hozzá, a férfiak és a nők különbözőek. Mai társadalmunkat áthatja egy téves elképzelés, mely szerint az egyenlőség egyformaságot jelent. Valóban, a nő és a férfiak egyenlők, de egy biztos: nem egyformák.

Kevin Leman

 


Előítélet

Nincs kicsi dolog az emberek világában, minden sors egyformán fontos, mert mindegyikben az emberi lélek szenved, sóvárog, ujjong s ez mindig nagy dolog, minden érdeklődésre méltó.
Csak nagyképűség és előítélet nélkül kell nézni, a maga mértékeivel mérni. Semmit sem szabad sem kicsinyelni, sem nagyítani.


Zene

Terápia:)