Címkefelhő
Feedek
Megosztás

Kiteljesedés

Igazi teljességet, kiegyensúlyozottságot csak az érhet el, aki munkát, energiát fektet a dolgokba. Aki nem mások kárán, hanem a saját maga erejéből, a nehézségek árán is, a saját rossz tulajdonságainak leküzdésével akar célokat elérni.

Csisztu Zsuzsa


Élvezd:)

Az ember utólag döbben rá, mennyi csoda mellett ment el. Utólag jön rá, hogy elfelejtett szeretni. Utólag, hogy boldog volt, s észre sem vette. Utólag, hogy nem is figyelt a másikra. Utólag, hogy elfelejtett jónak lenni hozzá. Utólag, hogy kár volt őt nem szeretni. Kár volt unni, aminek örülni is lehetett volna. Kár volt "természetesnek" tartani, hogy a kutyusod lihegve nézett rád, egy angyal szeretetével - amíg élt.

Müller Péter


JÓ KERTÉSZ LÉGY:)

Az elméd a kert, a gondolataid a magvak,
a te döntésed,hogy virágokat,vagy gyomokat nevelsz.


Jövőnk függ tőle

" A természet hatalmas, az ember parányi ezért aztán az ember léte attól függ,milyen kapcsolatot tud teremteni a természettel..."


dr Szent-Györgyi Albert


ELFOGADÁS

A bölcs úgy alkalmazkodik a körülményekhez, mint a víz az edény alakjához, amelybe beleöntik.

(közmondás)


KACATOK ÉS ÉLETÜNK.

 

A "JÓ LESZ MÉG VALAMIRE " jelentése :

Soha semmire nem fogom használni és ott fog megrohadni ahová leteszem,de akkor se dobom ki.

Van még helyed a hasznos dolgokra ?:)


ÉVSZAKOK

Jöhet a nyár vagy a tél, mindig egyforma szép vagy,
Egyformán jól áll neked minden évszak.

Dzsiiza


Lányok,nők,anyák

 

Fontos lenne (...), hogy a nők sokkal több tiszteletet, megbecsülést kapjanak, az élet bármely területén tevékenykednek. Ha anyák, azért, mert a jövőnket nevelik, ha véletlenül üzletasszonyok, politikusok, orvosok lennének, akkor meg azért. Ők is a jövőnkön dolgoznak. Valamennyien!

Koncz Zsuzsa


Béke legyen veletek !

Egy ilyen világban, amelyet átitat az erőszak, fontos, hogy tudatosítsuk saját békénk fontosságát. Egy olyan Földön, amelyet a rohanás fertőz meg, szakítsunk időt a pillanatok megmentésére! Egy olyan kultúrában, mely egyre embertelenebb, tudatosítsuk másokban szeretetünket!

John Robbins


Szabadság !

Az emberek túl korlátoltak ahhoz, hogy valójában szabadok lehessenek! Saját magukat kötik gúzsba, önmaguk emelnek falakat maguk köré. Kiközösítik azokat, akik megpróbálnak kitörni, levetni ezeket a láncokat. Ez az ő biztonságuk.

Jim Morrison