Címkefelhő
Feedek
Megosztás

Előző életek

Már nagyon rég írtam nektek őszintén, magamról. Nem azért mert titkolni valóm lenne. Nem tudtam rászánni magam. Valami mindig megakadályozott. De most valami kényszer nem hagy nyugodni.Muszáj magamból kiírni, veletek megosztani Érzem öregszek. Minden ok nélkül sírok ha kell, ha nem. Nem találom a helyem az emberek között. Ha kimegyek a városba zavar a zaj, kosz, beton. Az autók füstös benzin szaga, zúgása. A kirakatok harsány akciónak álcázott pénzköltekezésre buzdító invitálása. Nyugtalanná tesz a civilizált világ. Nem hinném, hogy antiszociális lettem. Csak épp nem tudok azonosulni vele. Baj ez? Kicsit igen. De számomra fontos, hogy az legyek és azt csináljam amiben hiszek. Ami én vagyok. Mert az ember sikeres életének meghatározója az önismeret. Fontos tudd, ki vagy és mire vagy képes. Régebben nagyon érdekelt a reinkarnáció. Ki, mi lehettem előző életemben? Őszintén szólva még ma is. De ahogy telnek az évek, magamtól rájövök a titokra mi lehettem a múltban. Figyelem életem boldog pillanatait. Figyelem érzéseimet melyek elárulják azt a múltamat amit titok fed. Boldognak és szabadnak kint a természetben érzem magam igazán. Ahol a fák árnya alatt csendben kiengedhetem a fejemben zakatoló gondolatokat. Ahol letisztulnak és megszületnek az életemre vonatkozó igaz döntések. Baj van a nőiességemmel is. Mert nem tudok játszani és nem is akarok. Ez vagyok én, aki nő ugyan, de nem praktikázik, nem cicomázik és nem nyafog. Aki nem szereti, ha érzékeltetik, a fizikai erő hiányosságát. Nem tudom mi a csábítás trükkjei. Ebből adódóan érzem és tudom, hogy férfi lehettem régebben. És ami talán a legfontosabb titok lehetett előttem régebben az, hogy cigány férfiként tapasztalhattam meg a Föld örömeit, bánatát, nélkülözését a múltban. Miből gondolom? Érzem. Vízöntő vagyok. Fontos számomra a szabadság. Vonz az ismeretlen. Vonz India. Életem a jó, igényes zene. A szenvedéllyel, érzelmekkel teli muzsika mindenre megoldás számomra. Olyan mint a gyógyszer. Csak épp nincs méreganyaggal teli.Kint a Nap sütötte ég alatt érzem magam jól. Kötetlenül, vidám, békés emberekkel. Próbálok nem ítélkezni. Hisz minden ember valami céllal, okból született le a Földre. Akiknek most, itt az a sorsuk, hogy rosszat, gonoszat cselekednek azok is emberek. Elfogadom azt, hogy ők is vannak, élnek. Nekik most ez a sorsuk. De ha most megtanulják a leckét ami életfeladatuk, nem hinném,hogy legközelebb megint gonosz dolgokat cselekszenek majd. Öregszem és várom a feloldozást. Mikor itt hagyhatom a várost ahol most élek. Amikor enyém lesz a kis ház a falu végén és élhetek szabadon, nyugodtan a két kutyámmal. Nagyokat sétálok majd velük a réten és élvezni fogják ők is a szabadság boldog érzését.
Munkácsy Mihály :Cigány tábor

Van neked is? :)

A barátság álom, melybe visszavágysz...


Egyre rejtett út, de ha őszinte vagy rátalálsz!


Hogy honnan tudhatod meg ki is a barátod?


Ha vele beszélsz, magad mindig mosolyogni látod:)


Kis Angéla

Három dolgot már biztosan tudok a földi életről. Az első, hogy mind összetartozunk. A második: ami a kezdet, az a vég, és vice versa. A harmadik, hogy az ember bármennyire is szeretné, semmi sem teljesen az, aminek látszik.

 

Türelem

Még a legmagasabb fák is (...) apró magvakból sarjadnak. Vésd ezt az eszedbe, és ne akard siettetni az időt!

Paulo Coelho

Jövőd titka:)

Ha valóban hiszel, anélkül, hogy bizonyítékokra lenne szükséged, valóban megtörténik megálmodott jövőd. Az a nehéz ebben, hogy rettenetes kitartás és elszántság kell egy olyan hithez, mely láthatatlan dolgokból táplálkozik.

Czipper Ágota


Önmagad vagy:)

Az emberséged az a dolog, amitől önmagad vagy. Ne mondj le róla!

Vámpírnaplók c. film

Érzelmek

Az érzelmek, úgy tűnik, lelkünk vízszerű jelenségei. Csodás tud lenni, amikor egy-egy szép, egyszerű emberi érzés áthullámzik rajtunk, és életre kelti belső tájainkat. Szükségünk van rá, hogy - akár kellemesek, akár kellemetlenek ezek az élmények - szabadon áramolhassanak bennünk, átöblítve, megtisztítva, felüdítve lelkivilágunkat.

Buda László


Próbáld ki:)

Magányossággal vagy depresszióval küzdesz? Az első lépés, hogy találj valami nemes célt, és szánd magad ennek az ügynek a szolgálatára. Ha önmagad helyett másokra figyelsz, az életed fel fog lendülni.

Bob Gass

Tükröm,tükröm....

A világ olyan, mint egy tükör. Látod? Mosolyogsz, és a barátaid visszamosolyognak.

Zen közmondás


Irigység helyett:)

Amíg mások életével vagyunk elfoglalva, nem lesz időnk azokon a dolgokon javítani, amelyekkel nem vagyunk megelégedve saját magunkkal kapcsolatban. Ahelyett, hogy másokra irigykednénk, inkább gondolkozzunk el azon, hogyan szerezhetnénk meg mi magunk az áhított dolgokat. Egy kicsivel kevesebb önsajnálat, egy kicsivel több erőfeszítés, és máris nem lesz kire irigykednünk.

Richard Templar