Voltatok már úgy ,hogy hülyének néztek? Én igen. Volt amikor magam vállaltam ezt a szerepet,és volt amikor mások állítottak be annak. Legtöbbször nem zavart , mert nem az a lényeg,hogy mások minek hisznek. Elég volt,ha én tudtam nem vagyok az. De most kicsit kiakadtam. Hülye érzés, ha hülyének néznek:( Ha lealázó levélben válaszolnak kérdéseimre. Ha hazugnak,és gyógyosnak állítanak be . Mert ugye szóban felvilágosítottak, csak te hülye vagy ,és nem értetted meg. Tehetnek ők erről? Értelmi szinted neked alacsony ,és ők,mint tanult , okos emberek, megtehetik,hogy hülyének nézzenek. Mert te csak egy darab vagy a tömegben, aki éjjel- nappal melózik. Ők az ész! Igazuk van! Ott az ész! Ahhoz, hogy hazugságokat kitaláljanak , és alátámasszák , érvekkel sokat kell gondolkozni. Vagy már vér profik? Akkor lazán kirázzák a kisujjukból:)
Nem baj. Legyek hülye a szemükben.Van a tarot kártyának egy lapja. A sorskerék. Ha jól belegondolok mást nem jelent,mint magát a sorsot. Egyszer fent, egyszer lent. És aki fent van, nagyot eshet. Az is bele kerülhet a mély gödörbe. Nem szeretnék senkinek rosszat. Élje a maga életét,úgy ahogy szerinte jó:) 
Tegye a dolgát a legjobb belátása szerint. Hogy hülyének néztek az is okkal történt. Mert véletlenek nincsenek:)
Ez is része volt a tapasztalatszerzésnek , hogy a világ miként működik.
Felmerül a kérdés! Akarok én így működni? Nem! Aki hazug, az mindenben az. Hazudozzanak . Én köszönöm , nem kérek ebből.
Mert nem vagyok se gyógyos, se hazug.