Címkefelhő
Feedek
Megosztás

Csak okosan!

Éves bevétel: 20 font. Éves kiadás: 19 és fél font. Eredmény: boldogság. Éves bevétel: 20 font. Éves kiadás: 20 és fél font. Eredmény: nyomorúság.

(Charles Dickens)


Boldogság

A pénzen nem lehet boldogságot venni - de lehet vele adni! Nem érdekel, hogy elszórom, ha arról van szó, hogy másoknak adhatok.

Freddie Mercury

1946. szeptember 5. — 1991. november 24.

angol zenész, a Queen énekese


Légy boldog ! :)

Az élet így működik: van egy “aggódáspiramisunk”, és a legfontosabb dolgok miatt aggódunk. Ha eltörik a lábunk, nem aggódunk a fejfájásunk miatt – míg a törött láb össze nem forr. A horkoló férjek csak addig irritálnak bennünket, míg a fürdőszoba lángokban nem áll.
Hogyan aggódjunk kevesebbet? Ismerjük fel, hogy stresszünket a fejünkben létező szabályok irányítják. Amint félreteszünk néhány szabályt, vagy megszabadulunk tőlük, rögtön nem bosszankodunk annyira, amikor az élet nem veszi figyelembe a szabályainkat.
Tudatosan eldönthetjük: “Senki nem fogja a napomat elrontani.” Kiegyezhetünk magunkkal úgy, hogy: “Arrogáns bankalkalmazottak, parkolóőrök, marcona rendőrök, citromba harapott pincérlányok nem fogják a napomat megkeseríteni!” Emlékeztessük magunkat arra, hogy a világ drámai eseményeinek tükrében egy udvariatlan pénztárossal való konfliktus nem is annyira drámai!


(Andrew Matthews – Hallgass a szívedre)


Add át a tüzet:)

Több ezer gyertyát gyújthatnak meg egy egyetlen gyertyáról, de a gyertya életét nem fogják megrövidíteni. A boldogság sem csökken soha azáltal, hogy megosztják.

Buddha


TERMÉSZETES MEGOLDÁS:)

 

 

Az állattartók jobb egészségnek örvendenek, és tovább élnek. A szeretet kifejezése mindig boldogabbá és egészségesebbé tesz.


Mieshelle Nagelschneider

https://www.facebook.com/968337086577683/photos/a.1104747112936679.1073741828.968337086577683/1389388524472535/?type=3&theater

 

 

 

 

 

 

 

 

Benned van

A boldogság egy szikrára vár
Csak tőled, hogy bent lángra gyúljon,
A hosszú tél a porba hulljon...

Dalszöveg


Idézet

„Mindenki maga irányítja a sorsát, mi magunknak kell megteremtenünk a boldogságunk okait, csak mi tartozunk ezért felelősséggel, senki más.”
Dalai Láma

Egy kis gyakorlás nem ártana:)

https://www.youtube.com/watch?v=DsIcYBCNjMc

 

 

 

Szerintem ezek a gyakorlatok  nagyon hasznosak , és valóban meghozzák az embernek azt a boldogságot, amirevágyik.  Nem tűnek nehéznek, de egy fárasztó, stresszes napon, amikor depis, ideges, feszült vagyok nehéz a jót észre venni. Gyakorolni, gyakorolni, és nem feladni. És idővel  rájön az ember, megérte:)