Címkefelhő
Feedek
Megosztás

Ajándék

A lelkek kódja sosem téves. Mindenki a számára legtökéletesebb testben születik a legmegfelelőbb időben, a legmegfelelőbb helyre. A test nem jelmez, mi fogva tart, hanem ajándék. Egy ajándék, ami segít, hogy csodákat élhess meg. Hogy tanulhass és alkothass. Nem számít, milyen testbe születtél, csak az, hogy hogyan érzed magad benne. Szeresd hát az ajándékodat, légy rá büszke. Hisz megismételhetetlen és különleges minden egyes lélek!
Hozleiter Fanny

ELFOGADÁS

A bölcs úgy alkalmazkodik a körülményekhez, mint a víz az edény alakjához, amelybe beleöntik.

(közmondás)


CSODABOGARAK

      Életünk során számtalan emberrel találkozunk, akik lehet,hogy évekig, de lehet,hogy csak egy pillanatig vannak mellettünk. Sokan örökre nyomot hagynak bennünk, mert közel kerülnek szívünkhöz. Akikkel jó volt együtt dolgozni, bulizni. Akikkel mindent megbeszéltünk és számíthattunk rájuk. Persze az is előfordul, hogy egy embert teljesen elfeledünk . És persze vannak a csodabogarak akikkel nem tudunk mit kezdeni. Akik szerintünk mások. Szótlan, befelé forduló, bocsánat, hogy élek típus. Vagy épp ellenkező. Kapkodó és türelmetlen. Ítélkezünk akik a megszokottól eltérően öltözködők felett. A gazdagot irigyeljük a pénze miatt, még a szegényt lenézzük. Pedig színesek vagyunk és sok félék. Nincs egyforma ember és ez így a jó. Ki, hogy éli meg a minden napjait, kapcsolatait. Talán nekünk szürkéknek kellene változnunk Mert a szürkeségünk egy kényelmes állapot, de ugyanakkor az életünk halála is. És mi ezt érezzük is! Csak nem akarunk ezzel szembesülni. Inkább a könnyebb megoldást válasszuk. Ítélkezünk, megszóljuk azokat akik kilógnak a sorból. Kinevetjük,kigúnyoljuk a tőlünk gyengébbet . Ettől érezzük magunkat erősnek . Bele se gondolunk a másik helyzetébe. Nem látjuk életét és nem is akarjuk. De jó ez így? Jó,hogy erőnket az irigység, gúnyolódás türelmetlenség, érzéketlenség, előítélet táplálja? Hol van belőlünk az empátia, segítőkészség, tolerancia? Hol az együttérzés, odafigyelés, megértés? Panaszkodunk a világ és az emberek gonoszsága miatt. Holott mi alakítjuk a világot. Nekünk szürkéknek kell tennünk , hogy a világról alkotott kép más legyen. Nekünk szürkéknek lenne feladatunk , erőt adni azoknak a csodabogaraknak akiket a sors másságukkal megáldott. Az apró, pici gesztusokkal , elmondani számukra jó szándékunkat. Bátorítani arra ,hogy merjenek nyitni és élni. Próbálják a lehetősségeiken változtatni , magukat elfogadni. Mert érzik ők, hogy mások, de tenni ellene segítség nélkül nem tudnak. Türelem , odafigyelés , szeretet az amire leginkább számukra fontos. Mi pedig szürkék , kiszíneződünk, mert végre megérezzük, hogy valami fontosat, szépet tettünk más emberekért. Ez pedig erővel, boldogsággal tölti el lelkünket.

     

SZERESD A TESTED BÉBY!!!!:)

 

Nem szerettem magam. 20 éves koromban alig 45 kilóval, inkább néztek fiúnak,mint lánynak. Az első fülbevalómat anyumtól kaptam szalagavatómra. Talán eddigi életembe 4 évig lehetett úgymond nőies,hosszú hajam. Nem bírtam elviselni, kivárni,hogy megnőjön,és lehessen vele valamit is kezdeni. Nagyon irigyeltem a nőket. akik magas sarkú cipőjükben az utcán végig vonulva bezsebelték a férfiak elismerő tekintetét,és tudták,hogy szépek. Én utáltam magam a 150 centim,és a rövid , erős lábaim miatt. Nehéz elfogadni egy fiatal lánynak magát,ha nem rendelkezik nőies adottságokkal.Ha szülei egyszerű emberek, akik a külsőségek helyett munkára, családra összpontosítottak. Mert én úgy gondolom a nőiességet is tanulni kell.
Van amit az ősök génjei által születésünk pillanatától bennünk van.És van olyan amit a családtól, külvilágtól , tapasztalat által szerezhetünk meg.
A mai fiatalok, nők dolga nagyon nehéz, mert a divat, a média sokszor természet ellenes kinézetű modelleket próbál mintának bemutatni. Ennek nagyon káros hatásai lehetnek , ránk nézve. Csont sovány fiatalok, erő, életkedv nélkül. Fiúk, akikről nem tudni,hogy most igazából mik. Izom, férfias kinézet nélküli földönkívüliek:) 
És van a másik véglet, akik nem a divat után kajtatnak , de nem szeretik magukat ,mert kövérek. Mert háj van rajtuk. vagy mert szültek,és a súlyfelesleggel kínlódnak. Elérte őket az öregedés ami miatt a kilók körbe fonják testüket ha akarják,ha nem.
Szerintem a nőiesség nem az alakunktól függ. Tennünk kell azért,hogy szépek, kívánatosak legyünk. De a legfontosabb,hogy te szeresd magadat! Mert ha jól végig gondolod senki nem tökéletes. És nincs sablon amit ha előveszünk, tudjuk,hogy az a minta, előírás mindenkinek megfelel . Nagyon régen mindig csodálkoztam,ha egy csúnya ,kövér nőt megláttam egy jó pasival.és fordítva. Aztán rájöttem. Tud a csaj valamit! Tud a csaj nevetni, kedves lenni. Romantikus,és házias. Vagy épp ami bejön a pasinak. Tud természetes lenni. Vicces,és szórakoztató. Szexi,és csábító. Kell más? Lehetsz szép, divatos, vékony ha az élet veled unalmas.Ha önző módon mindig csak a külsőd trendin tartására összpontosítasz. Ha nem tudsz örülni semminek.Ha fontosabb a sérós, körmöd, mint az,hogy egy jót beszélgess a pároddal. A férfiak is igénylik a törődést, figyelmet. A nő nem attól nő,hogy mit visel, milyen műkörme van. A nő attól nő,hogy ragyog. Figyel a párjára. Vidámságával , szórakoztat,és megérti azokat a problémákat amik párját nyomasszák. Tisztában van mi az erőssége,és használja is. Tudni kell használni a nőiességet.És ezt tanulni kell. Ha nem fogadod el magad úgy ahogy vagy, bármit szeretnél megtanulni a nőiességről nem fog menni:( Nem fogsz tudni természetesen örülni annak amivel rendelkezel. mert az állandó elégedetlenség hajtani fog . szeresd magad,és ha a tükörbe nézve nem tetszik amit látsz változtass . Mozogj, tornázz!!
Mindannyiunknak meg van az a férfi teremtve aki a mi adottságainkat csípi:) A mi temperamentumunkat részesíti előnybe. Csak meg kell találni. De ez csak akkor sikerül,ha a külvilág felé is a harmóniát , nyugalmat, békét,és a magadban megtalált örömöt sugárzod.

 

Mind szuperek vagyunk:)

 


Múlt héten beszélgettem egy három gyerekes anyukával. Gyönyörű fekete szemei vannak. Barna bőrét,és göndör fekete haját sokan irigylik,köztük én is. Ha még mosolyog is,az meg valami csoda. Olyankor azok a szemek szikráznak a fénytől. Még is.Elégedetlen. Csúnyának tartja magát:( Szerintem nem lehet senkinek magára,vagy másokra ilyen kijelentést tennie. Nincs szép,vagy csúnya. Ezek a szavak mindenkinek mást jelentenek. Ha ilyeneket mondasz,gondolsz magadra,ez azt jelenti,hogy nem szereted magad. És ha te nem fogadod el,nem békülsz meg a kinézeteddel,miért akarod,hogy mások szeressenek ? Szeresd a lelked,tested. Ne akarj más lenni,mint ami valójában vagy. A külső fontos,de múlandó. Nagyon sokan nem vallják be ,de egy szép társsal,csak mutatkozni szeretnek társaságban. Komoly kapcsolatnál szerintem minden ember a tartalmas beszélgetést,mosolyt, megbízhatóságot,és kedvességet,figyelmességet részesíti előnybe.. És azt a szépséget,amit igazából nem lehet megfogalmazni. Mert nem tudod mi fogott meg a másikban,de neked ő a világ legszebbje. Hát ehhez tartsd magad!! Szép vagy,és kész!!!!:)

 

https://www.youtube.com/watch?v=-AphKUK8twg