Címkefelhő
Feedek
Megosztás

Minden fejben dől el! Minden! A hit a legerősebb energia, amivel a világot fel lehet forgatni jó és rossz értelemben egyaránt. A második legerősebb energia a kimondott szó.

Kiss Zoltán Zéro


Lelj rá.

 

Senkire sincs szükséged, csak önmagadra. Találd meg azt, aki vagy. Ebben senki sem segíthet neked. Bárki, aki segítene, csak akadályozna ebben a folyamatban, mert az ő erejét használnád, nem a sajátodat. Benned óriási erő van. Ébredj ennek tudatára, és használd!

Ara Rauch


Te légy az erősebb ! :)

Légy erősebb annál, amit az élet sodor eléd, bármi is legyen az.

 


Jennifer A. Nielsen


ERŐ

A pozitív érzések erőt adnak, a negatív érzések elveszik az erődet.

Gary Zukav


Az erő

Az emberek valahogy restellik kimutatni a jóságukat, mintha az valami szégyellni való emberi gyengeség lenne. Az emberek erőseknek akarnak látszani, mint akik nem ismerik a kételyt és a megalázónak vélt szánalmat, holott talán éppen az önmagunk iránti kétely és a mások iránti szánalom a legfőbb emberi erő.

Jevgenyij Alekszandrovics Jevtusenko


CSODABOGARAK

      Életünk során számtalan emberrel találkozunk, akik lehet,hogy évekig, de lehet,hogy csak egy pillanatig vannak mellettünk. Sokan örökre nyomot hagynak bennünk, mert közel kerülnek szívünkhöz. Akikkel jó volt együtt dolgozni, bulizni. Akikkel mindent megbeszéltünk és számíthattunk rájuk. Persze az is előfordul, hogy egy embert teljesen elfeledünk . És persze vannak a csodabogarak akikkel nem tudunk mit kezdeni. Akik szerintünk mások. Szótlan, befelé forduló, bocsánat, hogy élek típus. Vagy épp ellenkező. Kapkodó és türelmetlen. Ítélkezünk akik a megszokottól eltérően öltözködők felett. A gazdagot irigyeljük a pénze miatt, még a szegényt lenézzük. Pedig színesek vagyunk és sok félék. Nincs egyforma ember és ez így a jó. Ki, hogy éli meg a minden napjait, kapcsolatait. Talán nekünk szürkéknek kellene változnunk Mert a szürkeségünk egy kényelmes állapot, de ugyanakkor az életünk halála is. És mi ezt érezzük is! Csak nem akarunk ezzel szembesülni. Inkább a könnyebb megoldást válasszuk. Ítélkezünk, megszóljuk azokat akik kilógnak a sorból. Kinevetjük,kigúnyoljuk a tőlünk gyengébbet . Ettől érezzük magunkat erősnek . Bele se gondolunk a másik helyzetébe. Nem látjuk életét és nem is akarjuk. De jó ez így? Jó,hogy erőnket az irigység, gúnyolódás türelmetlenség, érzéketlenség, előítélet táplálja? Hol van belőlünk az empátia, segítőkészség, tolerancia? Hol az együttérzés, odafigyelés, megértés? Panaszkodunk a világ és az emberek gonoszsága miatt. Holott mi alakítjuk a világot. Nekünk szürkéknek kell tennünk , hogy a világról alkotott kép más legyen. Nekünk szürkéknek lenne feladatunk , erőt adni azoknak a csodabogaraknak akiket a sors másságukkal megáldott. Az apró, pici gesztusokkal , elmondani számukra jó szándékunkat. Bátorítani arra ,hogy merjenek nyitni és élni. Próbálják a lehetősségeiken változtatni , magukat elfogadni. Mert érzik ők, hogy mások, de tenni ellene segítség nélkül nem tudnak. Türelem , odafigyelés , szeretet az amire leginkább számukra fontos. Mi pedig szürkék , kiszíneződünk, mert végre megérezzük, hogy valami fontosat, szépet tettünk más emberekért. Ez pedig erővel, boldogsággal tölti el lelkünket.