Szoktál hálás lenni? Vagy csak élsz, és minden,amit kapsz az élettől természetes számodra? A látás,hallás. Az,hogy beszélsz,és mozogsz.Élvezheted  a fényt, madarakat. Van tető a fejed felett,és minden igényedet  kiszolgálja a kényelem. Van munkahelyed,és pénzed  amit arra költhetsz,amire csak szeretnéd.   Ez azért jó dolog!!!

Még nem tapasztaljuk meg valaminek a hiányát,addig mind ezt természetesnek vesszük. Fogalmunk sincs milyen szerencsések vagyunk,hogy megkapjuk a sorstól ezeket  a kiváltságokat. Minden napi dolgok,mégis sok embernek nem adatik meg.Számunkra természetes a kenyér, hús az asztalunkon. Vannak akik meg éhen halnak.  Földünk ivóvíz készlete évszázadunk végére drágább lesz mint az arany. Mégis. Mi úgy pazaroljuk,mintha soha ki nem fogyhatna. Nem törődve semmivel,önzőn éljük napjainkat. Szennyezzük környezetünk,és pusztítjuk az oxigént termelő esőerdőt. Nem törődve az ott élő állatokkal,emberekkel. Magunkat pedig nyugtatjuk. Ez a haladás. Én inkább önpusztításnak nevezném.  A haladás jó dolog. De  egy idő után a haladás visszájára fordulhat.  Persze ezek olyan dolgok,amihez mi átlag emberek kicsik vagyunk. Sajnos. De ,ha életed napjait végig gondolod, biztos van olyan,amit te is meg tudsz tenni,hogy csökkentsd katasztrófa veszélyt,és tovább élvezhesse az emberiség földünk  szépségeit.

Légy hálás!  Ha hálás vagy az egészségedért,jobban fogod magad becsülni,kímélni. Légy hlás a hallásért,látásért. Jobban fogod élvezni a zenét, a madarak énekét. A természet színes kavalkádját. Légy hálás az energiáért,ami kényelmedet szolgálja.   A házért,amibe családod,és te kímélve vagy az időjárás viszontagságaitól.Légy hálás a munkádért,mert általa jutsz pénzhez,hogy megtudd venni amire szükséged van. Bármiért hálás lehetsz,mert minden  amit kapsz ajándék számodra. Még ha te természetesnek is veszed.

 

" A hála napi gyakorlata az egyik olyan csatorna,amelyen keresztül

amelyen keresztül gazdagságod életedbe áramlik majd."

Wallace Wattles