No ez elég kényes téma, de nem tudom megállni,,hogy ne írjam le a gondolataimat róla.
Egyre több férfi meri felmeri vállalni a másságát. Vagy, ha nem is vállalja, küld olyan jeleket a külvilág felé öntudatlanul, amiből kikövetkeztethető szexuális hovatartozásuk. Igazából számomra is furák ezek az emberek,de az, hogy mit csinálnak ,és kivel a hálószobába , nem rám tartozik. Addig még a környezetében élő emberekhez úgy viszonyul, ahogy azt a normális szemlélet elvárja , nem hinném,hogy megbélyegzést kellene kapniuk.
Sajnos sokan vannak ,akik másképp gondolkoznak erről a témáról. Nem mondom, hogy nincs igazuk. De! Egy esetet azért megosztanék itt veletek. Vannak pillanatok, mikor az ember kitárulkozik , és mesélni kezd.Egy barátom is úgy döntött mese délutánt tart nekem. Őszintén szólva konzervatív vagyok,és kicsit maradi szemléletű szex terén. 
Elmesélte , hogy volt rá alkalom,mikor ő és egy barátja volt egyszerre egy nővel. Fura volt a helyzetet elképzelnem,de ha őket nem zavarta a szituáció. Hármuk közös döntése volt a csoportos gyönyör elérése.
Ami viszont zavart. Az, ahogy ez a barátom, egy másik barátomhoz viszonyult. Nevezzük X-nek ezt a másik barátot. X- talán meleg, talán nem. Talán még magának se vallja be ,hogy nevetése, járása, mozdulatai nem épp férfiasak.Viselkedése normális. Segítőkész, dolgos. Nem csinál semmi megbotránkoztatót. Y barátom , aki büszke, erős , férfi, X láttán mindig pofákat vág,és tüntetőleg kikerüli , mintha X leprás lenne. 
Nem szeretem ezt a viselkedést.Zavar, amikor valakit úgy bántanak,hogy nincs rá okuk. 
Pár mondatot elolvastam a homoszexualitásról. A mai napig nincs rá magyarázat,hogy mitől alakul ki ez a rendellenesség.
Keresték agykutatók a magyarázatot, nézték a génekben tudósok, de eddig semmi magyarázatot nem találtak.
Szóval , ha az okosok nem tudják az okát, úgy gondolom, nekünk buta embereknek nem kellene ítélkeznünk felettük. 
Én úgy gondolom,hogy az a férfi ,aki képes még egy férfival együtt " birtokba " venni egy nőt, ott is vannak gondok. Ott is előfordulhat valami ferdeségre való hajlam. Nem hinném,hogy ez a felállás teljesen normális, és semmi kivetnivaló nincs benne.
De ,ha nincs igazam,és elfogadott, elterjedt, megszokott az emberiségnél, kérem őket, fogadják el azt is ,hogy vannak beteg emberek is . Akik valami oknál fogva más szexuális beállítottságúak, mint mi heterók. Egy ember minősítésénél nem a szexuális beállítottságnak kellene elsődlegesnek lennie. Hanem a jellemnek, emberségnek , 
A többi meg az ő dolga,még tiszteleteben tartja a mi érzéseinket, szokásainkat .
Hisz mi heteroszexuálisak is tudunk megbotránkoztatást okozni a szexuális történetünkkel.