Címkefelhő
Feedek
Megosztás

Múlt, jelen, jövő

Valaki ma árnyékban ül, mert valaki más régen elültetett egy fát.

Warren Edward Buffett


Jövőd

A múltnak, bármi is történt benne, nem muszáj befolyásolnia a jövőt. Ha most, a jelenben hozol egy döntést, az felülírhat mindent, ami történt, mindent, amit valaha tettél. Ez fog kihatni a jövőre.

Ara Rauch

PROBLÉMÁDRA NEM TALÁLSZ MEGOLDÁST? 
ÍRJ!!! 
KÖZÖSEN MEGOLDJUK:)
HIGGY ÉS BÍZZ BENNE!!!


Elhatározás

A múlton senki sem tud változtatni. A múlt megtörtént. Vége. Kész. A jövő megfoghatatlan, átlátszatlan, de a jó hír az, hogy a múlt nem határozza meg a jövőt. Bármit is tettél vagy nem tettél a múltban, elhatározás kérdése, hogy azt ismétled-e.

Feldmár András


Lépésenként

Egyszerre csak egy lépést. (...) A jövő lépésenként épül.

Sara Raasch


Jövőd titka:)

Ha valóban hiszel, anélkül, hogy bizonyítékokra lenne szükséged, valóban megtörténik megálmodott jövőd. Az a nehéz ebben, hogy rettenetes kitartás és elszántság kell egy olyan hithez, mely láthatatlan dolgokból táplálkozik.

Czipper Ágota


Lányok,nők,anyák

 

Fontos lenne (...), hogy a nők sokkal több tiszteletet, megbecsülést kapjanak, az élet bármely területén tevékenykednek. Ha anyák, azért, mert a jövőnket nevelik, ha véletlenül üzletasszonyok, politikusok, orvosok lennének, akkor meg azért. Ők is a jövőnkön dolgoznak. Valamennyien!

Koncz Zsuzsa


Ragaszkodás a múlthoz

 

Nem tudom mi tévő legyek:( A ház ahol gyerek voltam, és anyu élt ott áll üresen. Nagyon lelakott. Sokat kellene rajta dolgozni, hogy elfogadható legyen. Mindenki azt mondja, hogy el kellene adnom. Ne gondolkozzak hitelbe, és ne fektessek energiát a felújításba. Van elég gondom ,és inkább azokat oldjam meg. Ha az eszemre hallgatok, igazat adok nekik. De mégis! Valami megakadályoz abban,hogy így döntsek. Jár az agyam ,mint a motolla. Nem találom a helyes megoldást. Gyerekeimnek szerettem volna megtartani. Ha nem is költöznek ki, talán nekik lenne erejük eladni idővel. Ha bele gondolok ez az egy maradt meg a gyerek koromból. Meg azok a családi képek, ami két cipős dobozt megtöltenek. Talán a múltat nem akarom lezárni ,és elfogadni? De ez semmire se jó! Egy helyben topog az ember, és közben az idő megy. Telnek a napok ,és én csak vagyok. A jövőm nem lesz más addig, még nem tanulom meg, hogy nem szabad ragaszkodni. Az sokszor megakadályoz abban,hogy más irányba forduljon az életem. A ragaszkodás , rugalmatlanság. És az élet egyik legfontosabb tényezője a sikerhez a rugalmasság. 
Döntenem kell. Fáj, és sokáig fájni fog. De meg kell hoznom. égül is csak egy tárgyról döntök. Az emlékek azok megmaradnak.