Címkefelhő
Feedek
Megosztás

Megpihenhetsz:)

Nincs meghittebb hely, mint egy szeretetreméltó ember otthona, s nincs jobb társaság, mint a szeretetreméltó embernek bizalmas köre. A megbocsájtás, az elnézés, az udvariasság és a szeretet illatos levegője ez, melybe tudattalanul is vágyik az, a ki jó emberek között érzi jól magát.

Milkó Izidor

Így nekem nem jó !!!!

Nem akarom így ezt tovább.Nekem ez így nem jó. Miért nem érti meg amit szeretnék ? Mellette nem lehetek az aki vagyok. Olyan sokat kérek tőle? Többet tehetne a kapcsolatunkért. Én alkalmazkodok. Ő ezt miért nem teszi meg? Teljesen leblokkolok mellette.
Felmerülnek bennünk ezek a kérdések. És , ha már felmerülnek , baj van. Nem vagyunk boldogok. Nem kapjuk meg a társunktól, azt amire igazából vágyunk .
Őrlődünk ,és görcsölünk ,hogy most mi legyen. Sokan gyengék vagyunk lezárni , és a magunk útját járni. Vagy reménykedünk a változásba ,vagy beletörődve éljük a megszokott boldogtalan közös életünket. Kifogásokat gyártunk, amivel magunkat álltatjuk , hogy miért viseljük el azt az állapotot Ezek a kifogások megnyugtatnak ,és sokszor örömmel töltenek el , mert általuk helyesnek tartjuk döntésünket.

" A gyerekek még kicsik. Kell mind két szülő."
" Egyedül nem tudnám fenn tartani a házat. "
" Szüksége van rám. "
"Szeretem őt nagyon ! Nélküle nem tudnék élni ! "

De szívünk mélyén , tudjuk ,hogy ezek csak kifogások. Várjuk a csodát ,és sokszor még kérjük is az Univerzumot ,hogy nyújtson nekünk segítséget a problémánk megoldásában. Egész biztos vagyok benne ,ha a kéréseidet helyesen teszed fel , és tisztességesek is, megkapod a segítség nyújtást.
Ha olvastál már a ilyen témában könyvet, akkor tudod ,hogy a kérésed megfogalmazását , hogyan tedd fel. Ne azt mondd el az Univerzumnak , hogy mit nem akarsz. A nem szót nem ismeri a mindenség. A helytelen fogalmazással egyre több olyan dolgot vonzol be, sorsodba amit nem akarsz. Kérd amit szeretnél,és légy mindenért hálás.
De igazából életedért, boldogságodért te tehetsz a legtöbbet. Tudatosan ,eldöntve ,hogy mit szeretnél. Önmagadért felelősséget vállalva. Nem kibúvók gyártásával ,megnyugtatva magadat azért a helyzetért ,amiben vagy ,és élsz.
Az ilyen kapcsolat szerintem egyik félnek se jó. Évek ,vagy egy egész élet eltelhet boldogtalanságban ,miközben egyedül csak magadat hibáztathatod érte.
Nem könnyű a döntést meghozni, és nem könnyű egyedül élni, amíg nem jön egy számunkra új lehetősség a boldogság megtalálásához. De talán az egyedül eltöltött idő arra jó ,hogy megerősítsen m,és rágyere ,hogy milyen a neked való ideális társ.
Kívánom minden boldogtalan, magányos, és boldog embernek , hogy találja meg azt a társat ,aki méltó párja lesz ,és megadja számára a mennyországot . Itt a Földön!

Amikor a lelkek találkoznak

Spiritális " tanitóm" már egy jó pár éve magyarázza  számomra  azokat a titkokat,amik fontosak az életünk megértéséhez. Őszintén szólva eleinte  minden homály volt. Még most is.De kezdem érteni,felfogni  a lényeget.) És  lényeg nagyon egyszerű:) Tapasztalni jöttünk erre a Földre. Megtapasztalni érzéseket.Persze ezt egyedül nem tudod megoldani.. Kell valaki,aki azokat valahogy kihozza belőled. Minden ember,aki az életünkbe ha csak egy pillanatra, napra ,vagy egy órára is belép, okkal teszi. Még e földi életre  jöttünk előtt a lelkeink szerződést kötnek egymással. Hogy mi az egyesség? Talán rájön az ember,talán nem. De tény,hogy vannak fura  emberi kapcsolatok az életünkben, amire szeretnénk választ kapni. Zavaró,amikor álmaink férfija,izmos, fiatalos,kedves,romantikus,és mi mégis egy mackós, megbizhatatlan  emberhez vonzódunk. Nem bizunk benne. Nem engedjük közel magunkhoz. Mégis!  Nem szabadulunk tőle. valami mágnes van kettőnk között. Nem  értjük az okát. Miért pont ő,aki semmibe se hasonlit ,ahhoz az elképzeléshez,ideához,akit én szeretnék? Miért   hiszek neki? Adok esélyt? Mikor  már épp elégszer megbántott,becsapott?  Persze,sok  féle  számunkra fura kapcsolaton lehetne elgondolkozni. Miért tűri egy nő a " kedves" agresszióját? Miért hunyunk szemet  a másik alkohol függőségének? Miért nem lépünk túl ezeken az érzelmi zűrzavaron? Mert erre szerződünk egymás közt. Persze a szerződésünk nem örök életre szól:)   Bármikor,ha más érzést kezdesz táplálni magadban ,más tapasztalásokat fogsz megélni:)

Köszönöm a tanitásokat  Varga zsuzsa barátnőmnek,és Mama sa- nak.

Remélem nem nagyon zavaros ez az irásom:)