GAZDAGABB ÉLET, ÉS NAPOLEON HILL

Van egy álmom . Idővel szeretnék majd nem gyári munkásként, hanem saját magam uraként pénzt keresni. Nem könnyű feladat ez annak, aki mindig is alkalmazottként , más utasítására végezte el a reá váró feladatokat. 
De nem adom fel! Talán egyszer csak eljön az az idő, amikor készen állok a feladatra ,és alkalmas leszek a tervem megvalósítására.
Napoleon Hill-ről nem igazán tudok bármit is:( Pedig jó lenne olvasni, alkalmazni a könyveiben leírtakat.
Egy kedves facebook-os ismeretlen ismerősöm. János Szalai-tól hallottam Napoleon Hill-ről, a pozitív lelki beállítottság elméletének megalkotójáról. Könyvei a siker, gazdagodás, pozitív gondolkodás, élet alapjairól szólnak. Az általa leírt gondolatok hasznosítása, mindannyiunk életére hatással lehetnének. Nem könnyű feladat, ez tény. De csak az lehet sikeres, gazdag, és elismert ,aki elszántsággal, kitartással , keményen küzd a céljai eléréséért. Ezek a gondolatok , felismerések a minden napokban is alkalmazhatóak ,csak épp sokunk a könnyebb, kényelmesebb utat válasszuk,és másokat, vagy a körülményeinket hibáztatjuk a sikertelenségünk miatt. De ez nem jó hozzá állás!!! Csak te vagy képes bármiféle változtatásra az életeddel kapcsolatba! Csak te tudod körülményeidet átalakítani! És ha te nem teszed, akkor soha nem valósul meg egy álmod ,célod se. 
Ezért gondolkozz el! Tegyél érte ! Vagy, ha nem teszel, ne irigyeld mások sikerét. Az irigység rossz dolog , magad ,és a körülményeidet rontod csak vele.


Milliók és milliók hiszik azt magukról, hogy szegénységre és kudarcra vannak "kárhoztatva" valamilyen megfoghatatlan erő hatásának következtében, amelyre – meggyőződésük szerint – nincsenek befolyással. Ők maguk "szerencsétlenségük" létrehozói, méghozzá azokon a negatív gondolati impulzusokon keresztül, amelyeket a tudatalattijuk "felvesz", és a nekik megfelelő ekvivalensekké változtat.

 

A negatív beállítottságú ember úgy vonzza magához a bajt, mint mágnes a vasreszeléket!

 

Az elme fejlődésének az a titka, hogy dolgoztatjuk. A lustaság elsorvasztja.