Kb 2 évvel ezelőtt történt velem, hogy az utcán menet felvillant
előttem egy kép. Talán csak egy pillanat volt az egész, de tökéletesen láttam amit kellett. Én voltam azon a villanáson a főszereplő. És az a hely, ahol majd élni fogok. Az elém kivetített képen a sok zöld fa, és a csend vett körül. Soha nem hittem , hogy
előfordulhat ilyesmi. Láthatjuk a jövőnket. Akkor se tudtam mire vélni a dolgot. Mert ugye más , ha az ember álmodozik, és megint más , ha megy az utcán ,és semmire nem gondol . Mégis a semmiből jön egy kép. Meghökkentő ,és nem megy ki a fejedből az ilyen esemény. Nem tudod hová tenni. és mivel racionális vagy , megakarod fejteni az okát, mondanivalóját, annak,hogy ez miért történt meg veled. Elmondtam az esetet egy barátnőmnek, aki egyben a "spirituális tanítóm " is.
Szerinte a Mátrix nyílt meg előttem, és kivetítette a jövőmet. Megmutatta számomra azt, hogy mire számíthatok. Mit fogok elérni majd idővel. Talán türelmetlen tűnök, de nagyon várom, hogy kint éljek valahol a város zajától távol.
Elgondolkoztam azon, hogy milyen jó lenne, ha az ember többször kapna az életben ilyen jelet, útmutatást. Ha kétségeit , bizonytalanságait egy kép villanásával elűzhetné a magasabb tudású megnevezhetetlen valami. Csak nekünk, embereknek kellene megtanulni a módját? Valóban lehetséges lenne , hogy több információnk legyen saját jövőnkről a mátrix segítségével? Aztán itt van egy másik kérdés is! Jó lenne ez nekünk minden esetben? Mert nekem most jót mutatott. De a rosszal mit kezdjen az ember? Tudatosan irányítsa életét a mátrix által mutatott kép elkerülése végett? Pont ez lenne az üzenet célja a negatív kép felvillanásának? A figyelmeztetés? A rossz bekövetkezésének elkerülése? Nem tudom:( Így utólag az a véleményem,hogy örülnék még több ilyen mozinak. Bármilyen is kép. A felsőbb erők nem akarhatnak nekünk rosszat. Bármi is a kép amit előre vetítenek nekünk azt mi tetteinkkel, gondolatainkkal fogjuk idővel elérni. A kivetített kép tőlünk függ! Mert már megteremtettük. Ha kép rossz , gondolkodj el,és tegyél ellene ! Akkor a mátrix-al postázott jövő képed csak jó lehet.
Én remélem, hogy az a jövőmről kapott jóslat beigazolódik . Nyugodt ,békés, életet élek majd egyszer valahol egy fákkal körülvett kis házikóban a kutyáimmal együtt.
Kívánom, hogy nektek is nyíljon meg az égi csatorna adója,és sugározzon sok boldog jövő képet számtokra:)