Címkefelhő
Feedek
Megosztás

A NŐ:)

 

Lehet valaki kikent-kifent liba, lehet rajta akár másfél milla értékű ruha, a szememben akkor sem lesz jó nő, hanem csak egy görcs, aki hol ezzel, hol azzal, hol amazzal virít. Egy darab hús. Egy darab hús, ami megöregszik.

Csernus Imre

Találtam egy nagyon jó klippet:) Benne van minden számomra ,ami egy jó nőt jelent:) Meg van benne a szépség, szerénység, szexiség, de az ártatlanság is. Rafinéria, bugyutaság, Ha kell félelmetesen komoly. De közben mint a rossz gyerek,játszik. Öntudatos, okos.És még sorolhatnám:)

https://www.youtube.com/watch?v=CdQqIkx3V88

 

Egyenlőség?

Kétség sem fér hozzá, a férfiak és a nők különbözőek. Mai társadalmunkat áthatja egy téves elképzelés, mely szerint az egyenlőség egyformaságot jelent. Valóban, a nő és a férfiak egyenlők, de egy biztos: nem egyformák.

Kevin Leman

 


SZERESD A TESTED BÉBY!!!!:)

 

Nem szerettem magam. 20 éves koromban alig 45 kilóval, inkább néztek fiúnak,mint lánynak. Az első fülbevalómat anyumtól kaptam szalagavatómra. Talán eddigi életembe 4 évig lehetett úgymond nőies,hosszú hajam. Nem bírtam elviselni, kivárni,hogy megnőjön,és lehessen vele valamit is kezdeni. Nagyon irigyeltem a nőket. akik magas sarkú cipőjükben az utcán végig vonulva bezsebelték a férfiak elismerő tekintetét,és tudták,hogy szépek. Én utáltam magam a 150 centim,és a rövid , erős lábaim miatt. Nehéz elfogadni egy fiatal lánynak magát,ha nem rendelkezik nőies adottságokkal.Ha szülei egyszerű emberek, akik a külsőségek helyett munkára, családra összpontosítottak. Mert én úgy gondolom a nőiességet is tanulni kell.
Van amit az ősök génjei által születésünk pillanatától bennünk van.És van olyan amit a családtól, külvilágtól , tapasztalat által szerezhetünk meg.
A mai fiatalok, nők dolga nagyon nehéz, mert a divat, a média sokszor természet ellenes kinézetű modelleket próbál mintának bemutatni. Ennek nagyon káros hatásai lehetnek , ránk nézve. Csont sovány fiatalok, erő, életkedv nélkül. Fiúk, akikről nem tudni,hogy most igazából mik. Izom, férfias kinézet nélküli földönkívüliek:) 
És van a másik véglet, akik nem a divat után kajtatnak , de nem szeretik magukat ,mert kövérek. Mert háj van rajtuk. vagy mert szültek,és a súlyfelesleggel kínlódnak. Elérte őket az öregedés ami miatt a kilók körbe fonják testüket ha akarják,ha nem.
Szerintem a nőiesség nem az alakunktól függ. Tennünk kell azért,hogy szépek, kívánatosak legyünk. De a legfontosabb,hogy te szeresd magadat! Mert ha jól végig gondolod senki nem tökéletes. És nincs sablon amit ha előveszünk, tudjuk,hogy az a minta, előírás mindenkinek megfelel . Nagyon régen mindig csodálkoztam,ha egy csúnya ,kövér nőt megláttam egy jó pasival.és fordítva. Aztán rájöttem. Tud a csaj valamit! Tud a csaj nevetni, kedves lenni. Romantikus,és házias. Vagy épp ami bejön a pasinak. Tud természetes lenni. Vicces,és szórakoztató. Szexi,és csábító. Kell más? Lehetsz szép, divatos, vékony ha az élet veled unalmas.Ha önző módon mindig csak a külsőd trendin tartására összpontosítasz. Ha nem tudsz örülni semminek.Ha fontosabb a sérós, körmöd, mint az,hogy egy jót beszélgess a pároddal. A férfiak is igénylik a törődést, figyelmet. A nő nem attól nő,hogy mit visel, milyen műkörme van. A nő attól nő,hogy ragyog. Figyel a párjára. Vidámságával , szórakoztat,és megérti azokat a problémákat amik párját nyomasszák. Tisztában van mi az erőssége,és használja is. Tudni kell használni a nőiességet.És ezt tanulni kell. Ha nem fogadod el magad úgy ahogy vagy, bármit szeretnél megtanulni a nőiességről nem fog menni:( Nem fogsz tudni természetesen örülni annak amivel rendelkezel. mert az állandó elégedetlenség hajtani fog . szeresd magad,és ha a tükörbe nézve nem tetszik amit látsz változtass . Mozogj, tornázz!!
Mindannyiunknak meg van az a férfi teremtve aki a mi adottságainkat csípi:) A mi temperamentumunkat részesíti előnybe. Csak meg kell találni. De ez csak akkor sikerül,ha a külvilág felé is a harmóniát , nyugalmat, békét,és a magadban megtalált örömöt sugárzod.