Címkefelhő
Feedek
Megosztás

KACATOK ÉS ÉLETÜNK.

 

A "JÓ LESZ MÉG VALAMIRE " jelentése :

Soha semmire nem fogom használni és ott fog megrohadni ahová leteszem,de akkor se dobom ki.

Van még helyed a hasznos dolgokra ?:)


ELENGEDÉS

 

 

„Tudd, hogy csak azt veszítheted el, ami már nem szolgálja a fejlődésed. Ami távozni akar Tőled, engedd el jószívvel. Ne nehezítsd tisztulásodat, fejlődésedet a ragaszkodás csapdájával.”

Mohácsi Viktória

Ragaszkodás a múlthoz

 

Nem tudom mi tévő legyek:( A ház ahol gyerek voltam, és anyu élt ott áll üresen. Nagyon lelakott. Sokat kellene rajta dolgozni, hogy elfogadható legyen. Mindenki azt mondja, hogy el kellene adnom. Ne gondolkozzak hitelbe, és ne fektessek energiát a felújításba. Van elég gondom ,és inkább azokat oldjam meg. Ha az eszemre hallgatok, igazat adok nekik. De mégis! Valami megakadályoz abban,hogy így döntsek. Jár az agyam ,mint a motolla. Nem találom a helyes megoldást. Gyerekeimnek szerettem volna megtartani. Ha nem is költöznek ki, talán nekik lenne erejük eladni idővel. Ha bele gondolok ez az egy maradt meg a gyerek koromból. Meg azok a családi képek, ami két cipős dobozt megtöltenek. Talán a múltat nem akarom lezárni ,és elfogadni? De ez semmire se jó! Egy helyben topog az ember, és közben az idő megy. Telnek a napok ,és én csak vagyok. A jövőm nem lesz más addig, még nem tanulom meg, hogy nem szabad ragaszkodni. Az sokszor megakadályoz abban,hogy más irányba forduljon az életem. A ragaszkodás , rugalmatlanság. És az élet egyik legfontosabb tényezője a sikerhez a rugalmasság. 
Döntenem kell. Fáj, és sokáig fájni fog. De meg kell hoznom. égül is csak egy tárgyról döntök. Az emlékek azok megmaradnak.