Címkefelhő
Feedek
Megosztás

Légy boldog ! :)

Az élet így működik: van egy “aggódáspiramisunk”, és a legfontosabb dolgok miatt aggódunk. Ha eltörik a lábunk, nem aggódunk a fejfájásunk miatt – míg a törött láb össze nem forr. A horkoló férjek csak addig irritálnak bennünket, míg a fürdőszoba lángokban nem áll.
Hogyan aggódjunk kevesebbet? Ismerjük fel, hogy stresszünket a fejünkben létező szabályok irányítják. Amint félreteszünk néhány szabályt, vagy megszabadulunk tőlük, rögtön nem bosszankodunk annyira, amikor az élet nem veszi figyelembe a szabályainkat.
Tudatosan eldönthetjük: “Senki nem fogja a napomat elrontani.” Kiegyezhetünk magunkkal úgy, hogy: “Arrogáns bankalkalmazottak, parkolóőrök, marcona rendőrök, citromba harapott pincérlányok nem fogják a napomat megkeseríteni!” Emlékeztessük magunkat arra, hogy a világ drámai eseményeinek tükrében egy udvariatlan pénztárossal való konfliktus nem is annyira drámai!


(Andrew Matthews – Hallgass a szívedre)


Plüssmaci akció!!!!

CSODÁS KEZDEMÉNYEZÉS BALASSAGYARMATON,NAGYON REMÉLEM,HOGY ORSZÁGOSRA NÖVI KI MAGÁT!!!

Sziasztok! Segítsetek, kérlek, mert a szándék jó, de tettek nélkül semmit sem ér!
Aktuális lenne egy jótékony kezdeményezés, amelyben kérném a segítségeteket!
Barátaimmal, kollégáimmal az elmúlt években rendszeresen szerveztünk valamilyen jótékonysági akciót. Most értesültünk a következőkről:
Ausztráliában szinte minden MENTŐAUTÓBAN található EGY PLÜSSMACI. IGEN, EGY PLÜSSMACI!
Gyermek baleseteknél, sérüléseknél, ahol a gyermek pszichés, sokkos hatásoknak van kitéve,a kiérkező mentő-illetve tűzoltóegység az elsősegélynyújtás után az autóban EGY PLÜSSMACIT ad a gyermeknek, hogy megnyugodjon. Tanulmányok, felmérések és hosszú évek tanulmányai bebizonyították, hogy a traumát átélő gyermek csak EGY PLÜSSMACI ölelésével nyugszik meg az első pszichés sokk után. Nem kutya, lovacska, cica, majom, esetleg baba.... EGY PLÜSSMACI!
Ha van kedvetek, lehetőségetek csatlakozzatok hozzánk EGY PLÜSSMACIVAL. Amit kimosva juttassatok el hozzám.
Karácsonyra lepjük meg a Mentőket, akik igazi hősök számomra!
Minél kevesebb PLÜSSMACKÓT "használjanak fel", de ha szükség lenne rá, akkor legyen a mentő-, vagy tűzoltóautóban.
Az átadáskor szívesen látjuk a Családjaitokat a balassagyarmati Mentőállomáson, ahol betekintést nyerhettek Hőseink mindennapjaiba!
Az adományokat legyetek szívesek a címemre elhozni vagy elküldeni.
További szép napot kívánok!
Huszár Péterné
Balassagyarmat
Jószív út 35.

Nagyon sokan próbálnak meg valami úton, módon jótékony cselekedettel segíteni.és sokszor az embernek elege is van abból,hogy adjon, adjon, adjon. Mert adna, ha minden jó ügyért, csak lenne annyi felesleges a családi kasszába. Én úgy érzem,hogy ez a plüssmaci akció, tényleg nem nagy kiadás. Az lehet ,hogy van is otthon egy megunt, magányos maci:) Szóval, ha olvassátok ezt a bejegyzést,és elkülditek a macit, megköszönném.

Aki úgy gondolja,hogy nekem akarja küldeni, írjon,és megadom a címem, nevem. Köszönöm.