Címkefelhő
Feedek
Megosztás

Magánszív

 

"Senkitől se függni nagy diadal ám! De mögötte ott a pánik,ha kísért a szeretet." Egyszer élek! Játsszam el az isteni sanszomat,mert -úgymond - szeretek?! "
Így érez a magánszív.
De közben nem bír élni egyedül.
Tehát úgy érez, hogy "Kellesz! "
Magányos énünk börtönéből menekülünk a kapcsolatokba
- és a kapcsolatokból menekülünk a magányos énünkhöz.
Ma már kitörni is ritkán akarunk: soha ilyen kemény a "magánszív" nem volt, mint manapság. A társas lét oly mértékben vált pokollá, hogy sokan az egyedüllét mellett döntenek.
Egyedül még mindig jobb, mint a közös téboly.

Így nekem nem jó !!!!

Nem akarom így ezt tovább.Nekem ez így nem jó. Miért nem érti meg amit szeretnék ? Mellette nem lehetek az aki vagyok. Olyan sokat kérek tőle? Többet tehetne a kapcsolatunkért. Én alkalmazkodok. Ő ezt miért nem teszi meg? Teljesen leblokkolok mellette.
Felmerülnek bennünk ezek a kérdések. És , ha már felmerülnek , baj van. Nem vagyunk boldogok. Nem kapjuk meg a társunktól, azt amire igazából vágyunk .
Őrlődünk ,és görcsölünk ,hogy most mi legyen. Sokan gyengék vagyunk lezárni , és a magunk útját járni. Vagy reménykedünk a változásba ,vagy beletörődve éljük a megszokott boldogtalan közös életünket. Kifogásokat gyártunk, amivel magunkat álltatjuk , hogy miért viseljük el azt az állapotot Ezek a kifogások megnyugtatnak ,és sokszor örömmel töltenek el , mert általuk helyesnek tartjuk döntésünket.

" A gyerekek még kicsik. Kell mind két szülő."
" Egyedül nem tudnám fenn tartani a házat. "
" Szüksége van rám. "
"Szeretem őt nagyon ! Nélküle nem tudnék élni ! "

De szívünk mélyén , tudjuk ,hogy ezek csak kifogások. Várjuk a csodát ,és sokszor még kérjük is az Univerzumot ,hogy nyújtson nekünk segítséget a problémánk megoldásában. Egész biztos vagyok benne ,ha a kéréseidet helyesen teszed fel , és tisztességesek is, megkapod a segítség nyújtást.
Ha olvastál már a ilyen témában könyvet, akkor tudod ,hogy a kérésed megfogalmazását , hogyan tedd fel. Ne azt mondd el az Univerzumnak , hogy mit nem akarsz. A nem szót nem ismeri a mindenség. A helytelen fogalmazással egyre több olyan dolgot vonzol be, sorsodba amit nem akarsz. Kérd amit szeretnél,és légy mindenért hálás.
De igazából életedért, boldogságodért te tehetsz a legtöbbet. Tudatosan ,eldöntve ,hogy mit szeretnél. Önmagadért felelősséget vállalva. Nem kibúvók gyártásával ,megnyugtatva magadat azért a helyzetért ,amiben vagy ,és élsz.
Az ilyen kapcsolat szerintem egyik félnek se jó. Évek ,vagy egy egész élet eltelhet boldogtalanságban ,miközben egyedül csak magadat hibáztathatod érte.
Nem könnyű a döntést meghozni, és nem könnyű egyedül élni, amíg nem jön egy számunkra új lehetősség a boldogság megtalálásához. De talán az egyedül eltöltött idő arra jó ,hogy megerősítsen m,és rágyere ,hogy milyen a neked való ideális társ.
Kívánom minden boldogtalan, magányos, és boldog embernek , hogy találja meg azt a társat ,aki méltó párja lesz ,és megadja számára a mennyországot . Itt a Földön!