Címkefelhő
Feedek
Megosztás

HA ELŐRE TUDNÁNK.....

"Valami mindig van valahogy mindig alakul de hogy az a kérdés. Ha előre tudnánk dolgokat akkor mindent másképp csinálnánk. Csak sajnos nem tudunk semmit előre."

 

 

Sokszor van,hogy az ember utólag okos. Azt mondja:" Ha ezt előre tudtam volna". Hát igen. De szerintem pont ez az élet értelme. A tapasztalás. Az életünkben történő események által szerzett megtapasztalások. Tanuljunk azokból,és meghozzuk a sokszor nehéz döntéseket. Nincs könnyű, vidám , gondtalan élet. Mindenkinek van valami,amit meg kell tanulnia, el kell fogadnia. Az életben ért események hatására hozott döntéseink által érjük el, hogy elnyerjük bölcsességünket. Ha okosan, megfontoltan, másoknak nem ártva , tudatosan hozunk döntéseket. Ha figyeled életed,és megállsz, elgondolkozol sorsod alakulásán, használhatod azokat a tapasztalatokat jövőd javítására, amit eddig kaptál. Nem szabad hagyni,hogy sodorjon az ár !!! Van Isten,és vannak emberek ,akik segítenek,és figyelnek rád,de csak tudatos ,kitartó " munkával" lehetsz boldog, sikeres. 
Azért születtél,és azért olyan az életed amilyen,mert tanulnod, tapasztalnod, és fejlődnöd kell. rájönni, mit szeretnél. Mi tesz boldoggá. Megismerd magad ,és a vágyaid, céljaid által elérd,vagy csak sóvárogj utána. 
Te vagy a kulcs az életedhez.

Amikor a lelkek találkoznak

Spiritális " tanitóm" már egy jó pár éve magyarázza  számomra  azokat a titkokat,amik fontosak az életünk megértéséhez. Őszintén szólva eleinte  minden homály volt. Még most is.De kezdem érteni,felfogni  a lényeget.) És  lényeg nagyon egyszerű:) Tapasztalni jöttünk erre a Földre. Megtapasztalni érzéseket.Persze ezt egyedül nem tudod megoldani.. Kell valaki,aki azokat valahogy kihozza belőled. Minden ember,aki az életünkbe ha csak egy pillanatra, napra ,vagy egy órára is belép, okkal teszi. Még e földi életre  jöttünk előtt a lelkeink szerződést kötnek egymással. Hogy mi az egyesség? Talán rájön az ember,talán nem. De tény,hogy vannak fura  emberi kapcsolatok az életünkben, amire szeretnénk választ kapni. Zavaró,amikor álmaink férfija,izmos, fiatalos,kedves,romantikus,és mi mégis egy mackós, megbizhatatlan  emberhez vonzódunk. Nem bizunk benne. Nem engedjük közel magunkhoz. Mégis!  Nem szabadulunk tőle. valami mágnes van kettőnk között. Nem  értjük az okát. Miért pont ő,aki semmibe se hasonlit ,ahhoz az elképzeléshez,ideához,akit én szeretnék? Miért   hiszek neki? Adok esélyt? Mikor  már épp elégszer megbántott,becsapott?  Persze,sok  féle  számunkra fura kapcsolaton lehetne elgondolkozni. Miért tűri egy nő a " kedves" agresszióját? Miért hunyunk szemet  a másik alkohol függőségének? Miért nem lépünk túl ezeken az érzelmi zűrzavaron? Mert erre szerződünk egymás közt. Persze a szerződésünk nem örök életre szól:)   Bármikor,ha más érzést kezdesz táplálni magadban ,más tapasztalásokat fogsz megélni:)

Köszönöm a tanitásokat  Varga zsuzsa barátnőmnek,és Mama sa- nak.

Remélem nem nagyon zavaros ez az irásom:)