Címkefelhő
Feedek
Megosztás

Szellemmasszázs

Hogy mi ez? Hát ki kell próbálni. Érdekes érzést kelt az emberben.Lágy, simogató, megnyugtató. Még soha nem hallottam róla ez idáig.Egyik volt kolléganőm most tanulja.
Én meg jelentkeztem. Gyakoroljon rajtam. Teljesen más mit a többi masszázs. Lágy simogató, ringató, megnyugtató. Még a legtöbb masszázs lényege az izomgörcsök megszüntetése, a fáradt test felfrissítés, itt a lelkünk ápolásán van a hangsúly. A titkot nem tudom. Csak azt, hogy jó. A bennem lévő fáradtság, görcs, érzelmi gát mind eltűnt. Mintha nem én lettem volna. Tele energiával, életörömmel, felszabadult érzésekkel. Mintha a felgyülemlett stressz, elfojtott fájdalom, kétség, kétely mind nyom nélkül eltűnt volna belőlem. Ez a kezelés mindenkire más hatással van. Kiben milyen elfojtott, fel nem dolgozott trauma, érzés, emlék munkálkodik.Az érzelmek egész skáláját átélhetik itt az emberek. A nevetéstől a sírásig. Hogy én mit éreztem? Sírtam. Anyummal amíg élt azt hittem,hogy rossz a kapcsolatom. De még így 3 év eltelte után se tudom őt elengedni. Fáj. Hiányzik. Szerintem életem végéig bennem lesz az űr. De hát kinek nincsenek fájdalmas emlékei, érzései? Az emberek elnyomják. Erősnek akarnak látszani. Félnek kimutatni gyengeségüket és bizalmatlanok. És talán magukban sem bíznak. Nem ismerik fel, hogy szükségük lenne lelkük ápolására is. Sokan az alkoholtól, nyugtatótól, drogtól kapják ideig ,óráig a megnyugvást. Vannak akik csak érzik valami nincs rendben náluk. Érzik az ürességet, kedvetlenséget, fáradtságot, életuntságot. De nem tudják mit tehetnének ellen. Élnek és szenvtelenül, kedvetlenül teszik amit kell. Én úgy gondolom mindig lehet tenne ezek a rossz érzések ellen.Több módszer is van, hogy testünk, lelkünk karba legyen tartva.Egy a sok közöl a szellemmasszázs.Ki kellene mindenkinek próbálnia. 
Mert nem csak jó,hanem sok mindent megtudsz közben saját magadról is és az benned elfojtott érzésekről is. 
No meg persze szebbé teszi életedet.

Törődsz vele?

Képzeld el, hogy van egy autód, amire szükséged van egész életedben, de tudod, hogy soha nem fogsz másikat kapni. Hogy vigyáznál rá? Rendszeresen karbantartanád, olajat cserélnél, a legkisebb hibával is rohannál a szervizbe. Roppant óvatosan és körültekintően vezetnél minden egyes alkalommal. Most gondolj bele, hogy csak egy tested és egy elméd van. Nem kellene ezekre is legalább ilyen gondosan vigyáznod minden nap?

Warren Edward Buffett


Ajándék

A lelkek kódja sosem téves. Mindenki a számára legtökéletesebb testben születik a legmegfelelőbb időben, a legmegfelelőbb helyre. A test nem jelmez, mi fogva tart, hanem ajándék. Egy ajándék, ami segít, hogy csodákat élhess meg. Hogy tanulhass és alkothass. Nem számít, milyen testbe születtél, csak az, hogy hogyan érzed magad benne. Szeresd hát az ajándékodat, légy rá büszke. Hisz megismételhetetlen és különleges minden egyes lélek!
Hozleiter Fanny

Tiszta lélek

„Az emberek megmossák az arcukat, kezüket, de vajon hányan vannak azok, akik mindennap megmossák a lelküket is?”

 

Gárdonyi Géza


SZERESD A TESTED BÉBY!!!!:)

 

Nem szerettem magam. 20 éves koromban alig 45 kilóval, inkább néztek fiúnak,mint lánynak. Az első fülbevalómat anyumtól kaptam szalagavatómra. Talán eddigi életembe 4 évig lehetett úgymond nőies,hosszú hajam. Nem bírtam elviselni, kivárni,hogy megnőjön,és lehessen vele valamit is kezdeni. Nagyon irigyeltem a nőket. akik magas sarkú cipőjükben az utcán végig vonulva bezsebelték a férfiak elismerő tekintetét,és tudták,hogy szépek. Én utáltam magam a 150 centim,és a rövid , erős lábaim miatt. Nehéz elfogadni egy fiatal lánynak magát,ha nem rendelkezik nőies adottságokkal.Ha szülei egyszerű emberek, akik a külsőségek helyett munkára, családra összpontosítottak. Mert én úgy gondolom a nőiességet is tanulni kell.
Van amit az ősök génjei által születésünk pillanatától bennünk van.És van olyan amit a családtól, külvilágtól , tapasztalat által szerezhetünk meg.
A mai fiatalok, nők dolga nagyon nehéz, mert a divat, a média sokszor természet ellenes kinézetű modelleket próbál mintának bemutatni. Ennek nagyon káros hatásai lehetnek , ránk nézve. Csont sovány fiatalok, erő, életkedv nélkül. Fiúk, akikről nem tudni,hogy most igazából mik. Izom, férfias kinézet nélküli földönkívüliek:) 
És van a másik véglet, akik nem a divat után kajtatnak , de nem szeretik magukat ,mert kövérek. Mert háj van rajtuk. vagy mert szültek,és a súlyfelesleggel kínlódnak. Elérte őket az öregedés ami miatt a kilók körbe fonják testüket ha akarják,ha nem.
Szerintem a nőiesség nem az alakunktól függ. Tennünk kell azért,hogy szépek, kívánatosak legyünk. De a legfontosabb,hogy te szeresd magadat! Mert ha jól végig gondolod senki nem tökéletes. És nincs sablon amit ha előveszünk, tudjuk,hogy az a minta, előírás mindenkinek megfelel . Nagyon régen mindig csodálkoztam,ha egy csúnya ,kövér nőt megláttam egy jó pasival.és fordítva. Aztán rájöttem. Tud a csaj valamit! Tud a csaj nevetni, kedves lenni. Romantikus,és házias. Vagy épp ami bejön a pasinak. Tud természetes lenni. Vicces,és szórakoztató. Szexi,és csábító. Kell más? Lehetsz szép, divatos, vékony ha az élet veled unalmas.Ha önző módon mindig csak a külsőd trendin tartására összpontosítasz. Ha nem tudsz örülni semminek.Ha fontosabb a sérós, körmöd, mint az,hogy egy jót beszélgess a pároddal. A férfiak is igénylik a törődést, figyelmet. A nő nem attól nő,hogy mit visel, milyen műkörme van. A nő attól nő,hogy ragyog. Figyel a párjára. Vidámságával , szórakoztat,és megérti azokat a problémákat amik párját nyomasszák. Tisztában van mi az erőssége,és használja is. Tudni kell használni a nőiességet.És ezt tanulni kell. Ha nem fogadod el magad úgy ahogy vagy, bármit szeretnél megtanulni a nőiességről nem fog menni:( Nem fogsz tudni természetesen örülni annak amivel rendelkezel. mert az állandó elégedetlenség hajtani fog . szeresd magad,és ha a tükörbe nézve nem tetszik amit látsz változtass . Mozogj, tornázz!!
Mindannyiunknak meg van az a férfi teremtve aki a mi adottságainkat csípi:) A mi temperamentumunkat részesíti előnybe. Csak meg kell találni. De ez csak akkor sikerül,ha a külvilág felé is a harmóniát , nyugalmat, békét,és a magadban megtalált örömöt sugárzod.