Címkefelhő
Feedek
Megosztás

Meguntam.

Kicsit besokalltam ami jelenleg ebben az országban van. Tudom, ez negativizmus. De
teljesen nem tudom magam kivonni a rádió, tv, internet hatása alól. Csodálkozom és elszörnyedek, hogy tanult, állítólag okos emberek mikre képesek a hatalomért, győzelemért. Ezért úgy döntöttem 4 évem van, hogy felkössem a gatyám és induljak a következő választáson. Mert már ideje lenne, hogy valaki tényleg komolyan , elhivatottan az ország és a nép érdekeit nézve tegye ami a dolga lenne. Nem kritizálni akarok senkit. Csak épp elmondani, hogy a gyűlölködés, egymásra mutogatás, hatalomért mindenre képes gátlástalanság elszomorítja az embereket. Kiábrándultság és passzivitás, hite veszettség, elkeseredettség és gyűlölködés jellemzi most a magyar népet. Kinek jó, hogy a tömeg fél? És nem mástól mint saját honfitársaitól? Nem horror ez? Szörnyűség? Egymásnak esni ideák, dogmák miatt? Számomra egy tudat alatti háború amiről nem is sejtik az emberek milyen hatása van. Nem csak ránk élőkre, hanem meg nem született gyermekeinkre, unokáinkra. Elgondolkodtató,hogy mi alapján és ki az aki egyáltalán indulhat a választásokon? Van a jelölteknek profizmusuk, erkölcsi mércéjük, hitük, elkötelezettségük az ország és a nép felé? Tanulták a szakmát? Vagy csak eldöntötték, megpróbálják? Hiúságuk, egoizmusuk vezérli őket? Vagy üres a zsebük és rabolni, fosztogatni akarnak? Számomra teljesen mindegy. Titok mi mozgatja őket. 4 év!!! Gyorsan elszáll .Kevés idő a felkészülésemre. Egész biztos politikus képzőbe fel se vennének. Akkor hogyan tovább??? Talán jó oktatási anyag lenne a történelem?? Azt hiszem igen. Hisz a történelem által látjuk a múltat, jelent és a jövőt. Csak gondolkozni kell. És persze a történelem adja a legnagyobb oktatókat. Gondolj bele! Mahatma Gandhi, Martin Luther King, Gróf Széchenyi István, Mátyás az igazságos király. Deák Ferenc akit, „a haza bölcse” címmel illettek. Tőlük lehet tanulni, úgy gondolom. Persze az erkölcsi magatartás is fontos ha a népszolgálatába állsz. Teréz anya élete példa lehet, hogy felekezeti különbségek ellenére is nyújthatunk egymásnak segítő kezet. A politikusok számára mit üzen a munkássága? SEGÍTS! Adj erőt. Ételt, ruhát. Az embert nézd. Alázattal szolgáld őt. Mert azt vállaltad mikor a politikai pályára léptél. Nekem ők lesznek mestereim. Tőlük fogok tanulni. És még azoktól akiket meg se említettem. Mert vannak még páran. Hiszem, hogy lehetne másképp is politizálni. Csak akarni kell. Nem egymásra mutogatással, mocskolódással vívni meg a csatát. Példamutatással, tiszta erkölccsel, bölcsességgel, alázatos szolgálattal. Naív lennék? Igen. Tudom. De szerintem a többség ilyen politikust képzel el az ország vezetőjének. És ha lesz ilyen tudni fogjuk kire szavazzunk. Most a szenny , mocsok, korrupció, hazugság , agresszió az úr a pártoknál, politikusoknál. Remélem eljön az idő amikor ráébrednek, csak akkor végzik igazán hivatásukat ha a nép érdekeit szem előtt tartják . Máskülönben nincs felemelkedés. Nincs elégedettség és bőség.
A hatalom csak eszköz, végcél a népek boldogítása.
Deák Ferenc

Tisztelt a másik véleményét, hitét! Ne ócsárold, fenyegesd! Csak tedd ami a dolgod. Menj el szavazni.

Csak csendben

Ha bármelyik párt vagy politikus - jöjjön balról, jobbról vagy középről - hatalomra kerül, azonnal süket és vak lesz a munkások problémái iránt.

Olivera Oscar

 

 

 

Ne gyűlöletet kelts! Ne gyalázkodj ! Ne szidd a más nézeteket valló párttagjait, szimpatizánsait! Csak menj el szavazni ! Ez a legjobb amit tehetsz! A harag, gyűlölet nem vezet jóra !!!!